KIZMAK YOK

 

118- İYİ HUYLU CİNLER…

 

Okuyucularıma “iyi huylu cinlerle görüşüp konuşmanın yollarını” göstereceğim…

Örneğin okuyucularım arasında milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler, okuttukları öğrenicinin sınavda kazanmasını isteyenler, âşık olan okuyucularım sevdiği ile evlenmek istiyorsa, iflasla karşı karşıya olan tüccarlar, bonosunu ödeyememek gibi bir durumda olanlar, evine icra memurları ile gelen alacaklılardan kurtulmak isteyen borçlular, hele hapishanelerde af umudu ile çürüyenler “iyi huylu cinlerle görüşüp konuşurlarsa”; cinler, dileklerinin yerine gelmesi için gereken yardımda bulunulacaktır kendilerine…

İyi Huylu Cinlerle Görüşüp Konuşma

“Cinlerden biriyle konuşmak istediğinizde aşağıdaki tavsiyeleri temiz kalp ve salih bir niyetle gusül abdesti alıp hiç kimsenin bulunmadığı karanlık ve ıssız bir yerde yapmalısınız:

Bu arada üç kere euzübillahimincşeytanirraciym yedi kere La hav-levela kuvveti illa billahilaliyyil aziym okuduktan sonra sağ tarafa bakarak ervahıl mü’müniyn dedikten sonra üç kere de bikatlamadiyş dedikten sonra tezdadu biha sirran ala sirrikum. Essalü müaleyküm eyyühel ervahuddahiriyne min cannil mümminiyne denildiği zaman cinlerin selamına mukabele ettiğini duyarsın. İşte o zaman arzu ve dileklerini onlara bildirirsen sana gereken yardımda bulunacaklardır.”

Gördünüz mü sayın okuyucularım iyi huylu cinlerle görüşüp konuşmanın yollarını…

Bu satırları Gizli İlimler Hâzinesi, Nazar ve Koruma Çareleri, ŞifaIı Dualar adlı kitabın 26. sayfasından alıyorum. Her hakkı mahfuzdur. Kısmen bile alıntı yapılamaz, deniliyor ve önsözünde de “Her türlü şer ve belaların ise Kur’an-ı Kerim ve Hadis-i Şeriflerde bildirilen dualarla ve manevi tedavi usulleriyle geçmesi mümkündür. Başvurulacak en doğru ve güvenilir yoldur.” deniliyor.

Bütün bunlar din adına yapılıyor. İnanç özgürlüğü diye savcılarımız, oy hatırına politikacılarımız susuyor.

Halkımız ise dinlerin bile yasakladığı bu hurafe ve safsatalardan medet umuyor…

“Allah’ım yalnız sana ibadet eder ve yalnız senden yardım dileriz.” (K. Fatiha/3) ayetini unutuyor…

Bizler ise bunların oyu ile iktidar olan politikacılarımızın hukuk dışı uygulamaları ile gittikçe geriye gidiyoruz…

Gaziantep’te Bugün, 22 Ağustos 1990

119- ŞERİATÇI KIZLARA